Restaureringshåndværker med tanke på miljøet

Skal du have renoveret en bolig af ældre dato, som ikke skal miste sin charme, selvom gulvet, vinduerne eller andre dele har brug for et løft eller en udskiftning? Så er det den bedste ide at bruge en tømrer, som er uddannet restaureringshåndværker.

De fleste tømrere vil kunne løse dine byggeopgaver, men desværre kan mangel på viden inden for klassiske materialer og byggemetoder betyde, at arbejdet udføres forkert og udtrykket bliver forvansket. Det kan i yderste konsekvens resultere i, at bygningen bliver ødelagt.

Jeg er både uddannet tømrer og restaureringshåndværker. Derfor har jeg stor viden indenfor de almindelige tømrerfaglige teknikker, men også om håndværksteknikker brugt tilbage fra 1500-tallet. Du kan derfor trygt overlade restaureringen af dit hus eller andre bygningsværker til mig.

Restaurering af ældre og fredede bygninger

Det 'gamle' håndværk interesserer mig, og jeg vil gerne være med til at restaurere ældre og fredede bygninger på den rigtige måde.

Bygningerne bliver nogle gange ødelagt, fordi de bliver renoveret forkert, da skaren af håndværkere, som har erfaring med denne slags arbejde, bliver mindre og mindre.

Det fortalte jeg allerede til Ekstra Bladet i 2015, da jeg var under uddannelse som restaureringshåndværker. I dag er jeg stadig af den overbevisning, og med endnu flere års erfaring i bagagen, er jeg klar til at føre dit restaureringsprojekt sikkert i mål.

Miljøvenlige teknikker og materialer

De klassiske arbejdsmetoder og materialer sørger for, at en bygning ikke mister sin charme, når den bliver sikret til fremtiden med et løft. Men det er også vigtigt, at materialerne ikke udsætter mennesker og dyr for sundhedsmæssig fare.

Jeg sørger altid for, at materialerne er så naturlige som muligt, hvilket sikrer dig og din familie mod giftstoffer og andre ubehageligheder. Desuden gør jeg alt for, at beskadige miljøet mindst muligt, når der skal transporteres materialer. Du kan læse mere om mine miljøvenlige metoder her: Miljøvenlig tømrer

John Jensen, TØMREREN, foran sin bil

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt mig for uforpligtende prisidé eller tilbud på lige præcis dét, du gerne vil have lavet.

John Jensen
Vibevej 1
8543 Hornslet

Tlf. 29 89 80 09
john@tømreren.dk

Læs om tømrer John Jensen

Hvem er tømreren?

John Jensen er selvstændig tømrer med base i Hornslet

Læs om tømrer John Jensen

Projekter som tømrer John Jensen tidligere har lavet

Tidligere projekter

John Jensen har udført tømrerarbejde af højeste kvalitet siden 2010

Læs mere om tidligere tømrerprojekter

Vi har haft fornøjelse af at bruge tømreren John Jensen i forbindelse med både planlægning og opbygning af lokalerne til Aarhus Lydstudie, og vi kan varmt anbefale ham.

- Asger Christensen, Aarhus Lydstudie

Byg Garanti sikrer dig mod byggefejl TØMREREN er medlem af Dansk Byggeri, og du er derfor dækket af Byg Garanti - Læs mere her