Om tømrer John Jensen

Jeg har altid interesseret mig for at bygge, og jeg synes, det er et dejligt og behageligt håndværk med mange udfordringer. Det var derfor et naturligt valg, da jeg i 2006 startede som tømrerlærling hos Haslund Byggefirma i Randers.

I 2010 blev jeg færdig med uddannelsen og sprang samtidig ud som selvstændig tømrer. Jeg har i dag base i Hornslet, hvorfra jeg kører ud og udfører tømrerarbejde over hele kongeriget. Inklusive Grønland.

Bæredygtig tømrer med tanke på miljøet

Jeg har valgt at tilbyde byggeri kun med naturlige materialer. Det er både for din og min sundhed, og for at skåne miljøet.

Isolering og efterisolering sker kun med træfiber, og jeg lægger kun dampbremse af papmembran i stedet for dampspærre. Dampbremsen er bedre til at håndtere fugt.

Jeg bruger kun rent træ, og når det er muligt og giver mening, bygger jeg med træ fra lokalt savværk. Træet her fra er af bedre kvalitet, og man undgår at transportere træet over længere afstande, som sparer miljøet for en belastning og giver et mere bæredygtigt byggeri.

Træ skal behandles med respekt

Mit mål er ikke at folk skal bo i bindingsværkshuse eller jordhuler, men at der i den nuværende og kommende boligmasse igen bliver brugt naturmaterialer. Altså træ, kalk, linoliemaling med videre.

Det i stedet for en masse produkter, som ingen reelt ved hvor fører os hen. Hverken sundheds- eller miljømæssigt.

Træ er et fantastisk materiale, som skal behandles med respekt og ikke med plasticmaling :-)

Lyd er min særlige kompetence

En af mine store ekspertiser er lyd. Jeg har været med til at bygge to biografer, samt selv stået for opførelsen af Aarhus lydstudie på 140 kvadratmeter og et øvelokale til en professionel musiker i Hammel.

Jeg følger de nyeste muligheder for at benytte bæredygtige materialer i byggerier og prøver så vidt muligt at bruge træ i byggeprojekterne.

Bygnings- og restaureringshåndværker

Tanken på de bæredygtige materialer spiller godt sammen med min uddannelse til bygnings- og restaureringshåndværker.

Uddannelsen giver mig kompetencer inden for restaurering af gamle bygninger og brugen af traditionelle byggeskikke i nye byggerier.

Du kan læse mere om mit arbejde med miljø- og sundhedsstøttende materialer her: Restaureringshåndværker med tanke på miljøet

Medlem af Dansk Byggeri

TØMREREN er medlem af Dansk Byggeri, som gør, at alle kunder er dækket af Byg Garanti, hvis noget skulle gå galt under byggeriet.

Læs mere om Byggaranti her

Desuden samarbejder jeg med Dansk Træfiberisolering, som arbejder med bæredygtig isolering.

Læs mere om Dansk Træfiberisolering her

John Jensen, TØMREREN, foran sin bil

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt mig for uforpligtende prisidé eller tilbud på lige præcis dét, du gerne vil have lavet.

John Jensen
Vibevej 1
8543 Hornslet

Tlf. 29 89 80 09
john@tømreren.dk

Læs om tømrer John Jensen

Hvem er tømreren?

John Jensen er selvstændig tømrer med base i Hornslet

Læs om tømrer John Jensen

Projekter som tømrer John Jensen tidligere har lavet

Tidligere projekter

John Jensen har udført tømrerarbejde af højeste kvalitet siden 2010

Læs mere om tidligere tømrerprojekter

Vi har haft fornøjelse af at bruge tømreren John Jensen i forbindelse med både planlægning og opbygning af lokalerne til Aarhus Lydstudie, og vi kan varmt anbefale ham.

- Asger Christensen, Aarhus Lydstudie

Byg Garanti sikrer dig mod byggefejl TØMREREN er medlem af Dansk Byggeri, og du er derfor dækket af Byg Garanti - Læs mere her